Siirry pääsisältöön

Lintulahdenkatu 3, 00530 Helsinki

MA klo 16–23, TI–PE klo 12–02, LA klo 12–03

info@tekstintalo.fiInstagram | Facebook

Permantosali

Permantosali

Permantosali on Tekstin talon ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva monikäyttöinen tapahtumatila, jossa voi järjestää esimerkiksi runoklubin, paneelikeskustelun, pienimuotoisen konsertin tai julkkaribileet. Sali sopii myös luento-, seminaari ja kokouskäyttöön. 

tilan tiedot

Kerros

1.

Koko:

112 m2

Kapasiteetti:

max 90 hlö

Tekniikka:

avaa tästä Permantosalin tekniikkalista

Kiinteät kalusteet:

siirrettävät, pinottavat, rivikytkettävät tuolit 90 katsojalle; seisomapöytiä cocktail-tilaisuuksiin; lava 3x3m (korkeus 28cm, pyörätuoliramppi saatavilla)

Muuta:

Tilassa on valkoiset seinät sekä mustat verhot, joilla seinien värin ja tilan tunnelman voi muuttaa. Anniskelualue. Tilan esteettömyys

Permantosali sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa, ja kulku tapahtuu Lintulahdenkadun puolelta (Lintulahdenkatu 3).

Permantosaliin johtavien ovien leveys on 80 cm, ja niissä on avattavat levikkeet joilla ovet saa 110 cm leveiksi. Ovissa on 2 cm korkeat sisääntulosuunnasta porrastetut kynnykset.

Permantosalin katsomo on lattiatasossa ja koostuu siirrettävistä tuoleista, joten pyörätuolipaikan saa tarvittaessa katsomon etu- tai takaosaan. Tilassa ei ole induktiosilmukkaa. 

Permantosalin lavalle kulkua varten on saatavilla liikutettava pyörätuoliramppi. Rampin pituus 180 cm, leveys 76 cm, kantavuus 300 kg, kaltevuuskulma 12 astetta.


Esteetön WC

Tekstin talon jokaisessa kerroksessa on esteetön wc.

1. kerroksen esteettömän wc:n ovi on 90 cm leveä, ja siinä on 1 cm korkea kynnys. Wc-istuimen vasemmalla puolella 90 cm vapaata tilaa. Oikealla puolella vapaata tilaa on 84 cm. Wc-istuimen ja altaan väli on 78 cm. Tukikaiteet ovat kiinni wc-istuimessa. Tilassa on apuvälineellä kääntymiseen 1,5 m käännähdysympyrän verran vapaata tilaa.


Saapuminen

Tekstin talon yleiset esteettömyystiedot sekä saapumisohjeet ovat luettavissa esteettömyystiedot-sivulta.