Siirry pääsisältöön
Edellinen
Seuraava

Outsider Art Festival: Hei muuten -livepiirtämisesitys

Järjestäjä
Outsider Art Festival
Aihe
Festivaali
Tila
Päivämäärä
20.08.2024
Aika
17.00 – 18.00
Liput

Tapahtumaan on ilmainen pääsy.

Hei muuten -livepiirtämisesitys

Outsider Art Festivalin Hei muuten -sarjakuvanäyttelyn yhteydessä järjestetään livepiirtämisesitys Tekstin talon Permantosalissa tiistaina 20.8. klo 17:00-18:00.

Tapahtumassa mukana ovat kaksi Hei muuten -projektin taiteilijaa, Joannis Klementides ja Riina Noro sekä taiteilijoiden työskentelyä mentoroinut sarjakuvataiteilija ja kuvataidekasvattaja Miissa Rantanen.

Livepiirtämisesityksessä taiteilijoiden työtä kuvataan dokumenttikameralla ja kuva heijastetaan isolle kankaalle. Sarjakuvataiteilijat improvisoivat piirtämällä ja dokumenttikameran lähikuva taltioi taiteilijan liikkeet ja paperille jälkinä jäävät kuvat. Esityksessä Klementides ja Noro piirtävät molemmat vuorollaan, Rantanen taas kertoo Hei muuten projektin taustoista ja haastattelee taiteilijoita.

Hei muuten -julkaisusarja punoo umpeen kuilua, joka jättää erityistä tukea tarvitsevat taiteilijat sarjakuvakentän ulkopuolelle. Sarjan taiteilijat Joannis ClementidesRosa HaikarainenAnna-Stina HelanderOlli KanninenMaija MöttöRiina NoroElias Pylvänäinen ja Kenneth Wallenius tuovat kaikki taide- ja kirjallisuuskeskusteluun jotain, mitä aiemmin ei olla nähty.

Tapahtumaan on ilmainen pääsy.

Hei muuten -sarjakuvanäyttely nähtävillä Tekstin talon Kabinetissa 15.8. alkaen. Lue lisää näyttelystä täältä.

Lue lisää: Hei muuten InstagramissaOAF:n kirjallisuusohjelma

Muita tapahtumia