Siirry pääsisältöön
Edellinen
Seuraava

OAF X Nihil Interit: Aseeminen runotyöpaja

Järjestäjä
Outsider Art Festival / Nihil Interit
Aihe
Festivaali
Tila
Päivämäärä
17.08.2024
Aika
12.00 – 15.00
Liput

Työpajaan osallistumisen hinta on Nihil interitin jäsenille 20 € ja muille 25 €, sisältäen materiaalikustannukset. Ilmoittautumiset osoitteeseen kurssit@nihilinterit.fi 

OAF X Nihil Interit: Aseeminen runotyöpaja

Aseeminen runotyöpaja lauantaina 17.8. klo 12:00-15:00

Tervetuloa aseemiseen runotyöpajaan Tekstin talolle! Outsider Art Festival ja Nihil Interit järjestävät yhdessä työpajan, jossa valmistetaan aseemisia ja visuaalisia runoja eri menetelmin. 

Aseeminen kirjoitus on visuaalisen runouden muoto, joko korostaa sanojen merkityksen sijaan kirjoituksen fyysistä elettä tunteiden ja kokemusten välittäjänä.

Työpajan vetäjinä toimivat runoilijat Karri Kokko ja Hanna Syrjämäki. Tilaisuudessa esitellään lyhyesti aseemisen kirjoituksen periaatteita, ja alustuksen jälkeen osallistujat saavat tuottaa visuaalista runoutta haluamillaan tavoilla. Tilaisuus sopii kaikille, aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Tilaisuus järjestetään Tekstin talon Permantosalissa.

Työpajaan osallistumisen hinta on Nihil interitin jäsenille 20 € ja muille 25 €, sisältäen materiaalikustannukset. Tapahtuma on avoin yleisölle – työpajatyöskentelyä voi tulla seuraamaan vapaasti tapahtuman aikana ilman maksua.

Ilmoittautumiset osoitteeseen kurssit@nihilinterit.fi 16.8. mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro, oletko Nihil Interitin jäsen. Mukaan mahtuu 12 osallistujaa.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Voit peruuttaa varatun paikan 7 vrk ennen kurssin alkamista. Mikäli peruutusta ei ole tehty määräaikaan mennessä, veloitetaan koko kurssimaksu. Voit perua kurssipaikan sähköpostitse osoitteeseen: kurssit@nihilinterit.fi

Paikka: Permantosali, Tekstin talo 1krs.

KSL tukee kurssin toteuttamista.

Lue lisää: Nihil Interit, OAF:n kirjallisuusohjelma

Muita tapahtumia