Siirry pääsisältöön

Lintulahdenkatu 3, 00530 Helsinki

MA klo 16–23, TI–PE klo 12–02, LA klo 12–03

info@tekstintalo.fiInstagram | Facebook

Kirjastohuone

Kirjastohuone

Kirjastohuone on Tekstin talon neljännessä kerroksessa sijaitseva tila, jossa on vanhaa salonkitunnelmaa henkivä sisustus ja jonka seiniä kirjahyllyt kiertävät. Intiimiä kirjastohuonetta voi vuokrata esimerkiksi kokouksiin. 

tilan tiedot

Kerros

4.

Koko:

32 m2

Kapasiteetti:

12 hlö

Tekniikka:

toistaiseksi ei tekniikkaa

Kiinteät kalusteet:

pöytä, 8 tuolia, 4 jakkaraa

Muuta:

ei anniskelualuetta
Tilan esteettömyys

Kirjastohuone on Tekstin talon neljännessä kerroksessa. Kulku neljänteen kerrokseen tapahtuu raskaasta väliovesta, jonka leveys on 87 cm (+ avattava levike), tai tavarahissillä henkilökunnan avustuksella. Kynnyksen molemmilla puolilla on matalat kumiluiskat, ja kynnyksen korkeus luiskan yläpäästä mitattuna on 2 cm. Ovessa ei ole sähköistä avausmekanismia.

Kirjastohuoneen oven leveys on 88 cm. Kynnyksen molemmilla puolilla on matalat kumiluiskat, ja kynnyksen korkeus luiskan yläpäästä mitattuna on 1,5 cm.

Tilassa ei ole induktiosilmukkaa.


Esteetön WC

4. kerroksen esteettömässä wc:ssä on wc-istuimen vasemmalla puolella 90 cm vapaata tilaa. Oikealla puolella vapaata tilaa on 84 cm. Wc-istuimen ja altaan väli on 78 cm. Tukikaiteet ovat kiinni wc-istuimessa. Tilassa on apuvälineellä kääntymiseen 1,5 m käännähdysympyrän verran vapaata tilaa.   


Saapuminen

Tekstin talon yleiset esteettömyystiedot sekä saapumisohjeet ovat luettavissa esteettömyystiedot-sivulta.