Siirry pääsisältöön
Edellinen
Seuraava

TT x HELSINKI PRIDE 25.6.

Aihe
Festivaali
Päivämäärä
25.06.2024
Aika
14.00
Kieli

FIN & ENG

Tekstin talo on virallinen Helsinki Pride -yhteisökumppani 2024. Ohjelmassa luvassa mm. esityksiä, keskusteluita, työpajoja ja open mic! Tule juhlimaan! Tutustu koko ohjelmaan osoitteessa tekstintalo.fi/pride2024.

House of Text is one of the official community partners of Helsinki Pride 2024. The programme includes performances, discussions, workshops and an open mic! Come and celebrate! Check the entire programme at tekstintalo.fi/pride2024.

TIISTAI 25.6.


⚡TYÖPAJA: Yhteisölliset kirjoitustärskyt queer-kirjoittajille / Communal writing session for queer writers (FIN & ENG)

klo 14–16 @ Bar tÿpo

Tule kirjoittamaan lempeän vertaispaineen äärelle! Kirjoitustärskyillä käydään lyhyesti läpi osallistujien projektit ja kirjoitetaan itsenäisesti 2 x 40 minuuttia. Kaikki tekstilajit tervetulleita. Vetäjänä Tekstin talon tuottaja ja kirjailija Mira Eskelinen.

Come and write surrounded by gentle peer pressure. At the beginning of the session we go through what everyone will be working on and afterward everyone works independently on their own texts for 2 x 40 minutes sessions. All forms of text are welcome. Hosted by House of Text's producer and author Mira Eskelinen.


⚡KESKUSTELU: Queer ja kauhu 

klo 17–17.45 @ Permantosali 

Keskustelu tuo yhteen queerkauhun parissa työskenteleviä taiteilijoita ja tukijoita. Mitä on queerkauhu, mikä siinä kiinnostaa ja millaisia muotoja se voi ottaa? Keskustelijoina Pihla Lehtinen, Jade Kallio ja Rimma Erkko. Keskustelun järjestää Mad House Helsinki. 


⚡ESITYS: Improvisaatioduo Lahja – Läsnä  

klo 18–18.45 @ Permantosali

Improvisaatioduo Lahjan esitys sisältää loopperilla tehtyä musiikkia, hetkessä syntynyttä runoutta, liikettä ja improvisoituja kohtauksia, jotka yhdessä muodostavat tarinallisen kudelman. Esitys saattaa yhtä lailla naurattaa kuin itkettää katsojaansa. Läsnä inspiroituu yleisön kanssa käydystä keskustelusta ja tutkii sitä, mikä on merkityksellistä nykyhetkessä; juuri täällä, tämän yleisön kanssa. Kahden queer-esiintyjän, Julia Petäjän ja Enna-Matilda Kukkolan, Läsnä, on ainutlaatuinen taideteos, joka elää vain kerran, aivan kuten mekin. 

Muita tapahtumia