Siirry pääsisältöön

Parvisali

Kuvaaja: Saara Autere

Parvisali

Tekstin talon kuudennen kerroksen Parvisali on hyvin varusteltu teatteritila, jossa voi toteuttaa esityksiä, juhlia ja muita yleisötilaisuuksia.

Puolet vuodesta Parvisali toimii esitystaiteen talo Mad House Helsingin näyttämönä.


tilan tiedot

Kerros

6.

Koko:

207 m2

Kapasiteetti:

max 100 hlö

Tekniikka:

tarkemmat tiedot päivittyvät myöhemmin 

Kiinteät kalusteet:

podestoista koottava nouseva katsomo 100 hengelle; tuoleja

Muuta:

salitekniikan vuokraus tarvittaessa Mad Houselta 
Tilan esteettömyys

Parvisali sijaitsee Tekstin talon kuudennessa kerroksessa. Rappukäytävästä tapahtumatilan aulaan johtaa raskas väliovi, jonka leveys on 87  cm (+ avattava levike), kynnyksen korkeus on 2 cm. Ovessa ei ole sähköistä avausmekanismia.ja oviaukosta alkaa luiska lämpiöön.

Parvisaliin on leveät tuplaovet ja oviaukossa on 3 cm korkeat porrastetut kynnykset. Sisäänkäyntiin on saatavilla liikuteltava pyörätuoliramppi, jonka pituus on 60 cm ja leveys 76 cm, kantavuus 300 kg.

Parvisalissa on pyörätuolipaikat katsomon etuosassa. Tuolipaikkoja on mahdollista järjestää myös etuosaan, mikäli katsomoon nouseminen ei ole mahdollista.

Huom! Parvisalin katsomon rakenne saattaa vaihdella esityksen mukaan, tarkemmat tiedot katsomon muodosta kunkin tapahtuman järjestäjältä.

Tilassa ei ole induktiosilmukkaa.  


Esteetön WC

6. kerroksen esteettömässä wc:ssä on wc-istuimen vasemmalla puolella 92 cm vapaata tilaa. Oikealla puolella vapaata tilaa on 96 cm. Tukikaiteet ovat kiinni wc-istuimessa. Tilassa on apuvälineellä kääntymiseen 1,6 m käännähdysympyrän verran vapaata tilaa. 


Saapuminen

Tekstin talon yleiset esteettömyystiedot sekä saapumisohjeet ovat luettavissa täältä: esteettömyystiedot.