Siirry pääsisältöön
Edellinen
Seuraava

Runografin kritiikkikurssi

Järjestäjät
Nihil Interit
Runografi
Aihe
Kurssi
Päivämäärä
05.09.2024 – 15.09.2024
Aika
17.00 – 15.00
Kieli

Suomi

Liput

Nihil Interitin jäsenet 90 €, muut 100 €

Kurssilla keskustellaan ja kirjoitetaan nykyrunoteoksista ennakkolukemiston pohjalta. Kurssilla painotetaan keskustelua ja ryhmän yhteistä ajattelua teosten lähestymisessä sekä kirjoitetaan oma kritiikki tai dialogisia puheenvuoroja. Kurssilla hyödynnetään Runografin verkkosivuston keskustelualustaa, jotta tekstit eivät jäisi pöytälaatikkoon pölyyntymään vaan tulisivat osaksi jo olemassa olevaa kirjallisuuskeskustelua. Kurssi toteutetaan lähiopetuksena, ja sen taso on avoin.

Ensimmäisellä tapaamiskerralla tutustutaan kritiikin konventioihin ja erilaisiin lähestymistapoihin subjektiivisesta yleiseen ja poleemisesta lyyriseen, käydään läpi kritiikin kirjoittamisen työvaiheita sekä tehdään pieniä harjoituksia. Toinen ja kolmas kurssikerta keskittyvät tekstien yhteiseen editointiin ja palautteenantoon. 

Kurssi järjestetään Tekstin talolla torstaina 5.9. klo 17-20 sekä lauantaina ja sunnuntaina 14. ja 15.9. klo 12-15.

Kurssin hinta on Nihil Interitin jäsenille 90 euroa ja muille 100 euroa. Ilmoittautumiset osoitteeseen runografi@runografi.fi 29.8. 2024 mennessä.  

HUOM! Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Opiskelija voi peruuttaa varatun paikan 7 vrk ennen kurssin alkamista. Mikäli peruutusta ei ole tehty määräaikaan mennessä, veloitetaan koko kurssimaksu. Voit perua kurssipaikan sähköpostitse runografi@runografi.fi

Muita tapahtumia