Siirry pääsisältöön

Lintulahdenkatu 3, 00530 Helsinki

MA klo 16–23, TI–PE klo 12–02, LA klo 12–03

info@tekstintalo.fiInstagram | Facebook

Edellinen
Seuraava

Poets for Palestine

Järjestäjä
Unne Nirhamo & Mira Eskelinen
Aihe
Esitys
Tila
Päivämäärä
17.04.2024
Aika
18.00 – 21.00
Kieli

suomi

Liput

Poets for Palestine on tuki-ilta Palestiinan hyväksi. Tapahtumassa kuullaan runoja Suomessa toimivilta runoilijoilta.

Vaadimme yhdessä välitöntä tulitaukoa Gazaan ja että Israel lopettaa siviilien tappamisen ja näännyttämisen Gazassa. Vaadimme että Suomen päättäjät lopettavat asekaupat Israelin kanssa ja tekevät kaikkensa sen eteen että Israel lopettaa apartheidin ja kansanmurhan Palestiinalaisia kohtaan.

Tapahtuman kaikki tuotto menee lyhentämättömänä MAP – Medical Aid for Palestinians -järjestölle ja Sumud – Suomen Palestiina-verkostolle. Kukaan tapahtumassa esiintyvä tai tapahtuman järjestäjä taho ei kerää voittoa itselleen. Tapahtuman järjestävät tuottajat ja taitelijat Unne Nirhamo ja Mira Eskelinen. 

Sortoa, väkivaltaa: kansanmurha palestiinalaisia kohtaan on jatkunut vuosikymmeniä ja olemme todistaneet yli puoli vuotta kansanmurhaa suoraan sosiaalisen median kautta, eikä vaikenemiselle ole sijaa. Sille ei ole sijaa duunareiden, opiskelijoiden, sosiaalialan tekijöiden, opettajien, kulttuurialan tekijöiden eikä taiteilijoiden keskuudessa.

Poets for Palestine
Ke 17.4. klo 18 (ovet 17.30)
Permantosali, Tekstin talo
Lintulahdenkatu 3, Helsinki

Liput vapaavalintaisesti: 4/8/16/24e

Liput: https://www.eventu.al/en/event/5483/finland/helsinki/poets-palestine
Lisäksi ovella myynnissä maksa-mitä-haluat -lippuja.  

Esteettömyys
Tapahtumatila on esteetön, ja tilassa on esteetön wc. Kuvalliset esteettömyystiedot: https://tekstintalo.fi/esteettomyystiedot

Sumud – Suomen Palestiina-verkosto

Sumud on intersektionaalinen yhdistys, joka työskentelee Israelin apartheidin, miehityksen ja kolonialismin lopettamiseksi sekä palestiinalaisten ihmisoikeuksien ja poliittisten oikeuksien toteuttamiseksi. Sumud luo kestävää aktivismia lopettaakseen Suomen valtion tuen Israelin apartheidille.

Lue lisää: Sumud.fi

MAP – Medical Aid for Palestinians

MAP – Medical Aid for Palestinians tarjoaa välitöntä lääketieteellistä apua palestiinalaisille oleville sekä kehittää ja tukee Palestiinan paikallista terveydenhuoltojärjestelmää.

Lue lisää: map.org.uk

Juliste: Emma Johansson 

Muita tapahtumia