Siirry pääsisältöön
Edellinen
Seuraava

Palestiinalaiskirjallisuuden lukupiiri: Minun Palestiinani ja Fail

Järjestäjät
Aihe
Lukupiiri
Tila
Päivämäärä
26.04.2024
Aika
17.00 – 19.00
Kieli

suomi

Liput

Vapaa pääsy

Palestiinalaiskirjallisuuden lukupiiri 26.4.

Kirja: Noora Dadu – Minun Palestiinani ja Fail

Vieras: Noora Dadu

Vetäjät: Aracelis Correa ja Téri Zambrano / POC-lukupiiri

Tervetuloa palestiinalaiskirjallisuuden lukupiiriin! Lukupiiri koostuu kolmesta tapaamisesta, jotka Tekstin talo, Sumud ja POC-lukupiiri järjestävät yhteistyössä. Voit osallistua tapaamisista vain yhteen tai vaikka kaikkiin kolmeen. 

Lukupiirissä keskustellaan rennossa ilmapiirissä luetun kaunokirjallisen tekstin herättämistä tunnelmista ja ajatuksista. Kuhunkin tapaamiseen osallistuu myös vieras, jolla on erityinen näkemys käsiteltävään tekstiin tai aiheeseen. 

Kolmannen tapaamiskerran teoksena on Noora Dadun Minun Palestiinani ja Fail (Teatterin Uusi Alkukirjasto 2022). Noora Dadu saapuu myös tapaamiskerran vieraaksi.


---

LUKUPIIRIN TAPAAMISKERRAT

29.2. Umayya Abu-Hanna: Alienin silmin Helsinki ja Uusimaa muukalaisen kokemana
28.3. Maryam Abuzaid-Ryu: Läpileikkaus
26.4. Noora Dadu: Minun Palestiinani ja Fail

---

ILMOITTAUTUMINEN

Tekstin talon lukupiireihin voi osallistua joko yksittäisille kerroille tai koko kolmen kerran kokonaisuuteen. Kullekin lukupiirikerralle mahtuu enintään 15 osallistujaa, ja osallistujat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Lukupiireihin ei ole etäosallistumismahdollisuutta.

Ilmoittaudu haluamillesi lukupiirikerroille sähköpostitse osallistu@tekstintalo.fi, kerro viestissäsi mille kerroille ilmoittaudut ja laita aiheeksi “lukupiirit”.

---


JÄRJESTÄJÄT

POC-lukupiiri

POC-lukupiiri on kirjallisuushanke, jonka taustalla toimivat Aracelis Correa ja Téri Zambrano. POC-lukupiiri on lisännyt yli kolmen vuoden ajan POC-kirjailijoiden teosten ja moninaisen representaation osuutta suomalaisella kirjallisuuden kentällä nettisisällön ja kirjallisuustapahtumien avulla. 

Sumud

Sumud - Suomen Palestiina-verkosto on intersektionaalinen yhdistys, joka työskentelee Israelin apartheidin, miehityksen ja kolonialismin lopettamiseksi sekä palestiinalaisten ihmisoikeuksien ja poliittisten oikeuksien toteutumiseksi. 

Muita tapahtumia