Siirry pääsisältöön

Lintulahdenkatu 3, 00530 Helsinki

MA klo 16–23, TI–PE klo 12–02, LA klo 12–03

info@tekstintalo.fiInstagram | Facebook

Edellinen
Seuraava

Kirjajulkkarit: Klaus Maunukselan Prosessi

Järjestäjä
Aihe
Kirjajulkkarit
Päivämäärä
24.04.2024
Aika
16.00 – 19.00
Liput

Vapaa pääsy

Klaus Maunuksela: Prosessi

Klaus Maunukselan esseeromaani Prosessi ilmestyy huhtikuun lopulla. Kirjan julkkareita juhlitaan Pp.:ssä keskiviikkona 24. huhtikuuta klo 16–19. Kirjaa on tapahtumassa myynnissä julkkarihintaan.

Prosessi kuvaa erään hetken Berliinin yössä, teknoklubilla, yksilön hajoavassa tajunnassa, nykykapitalismin raunioilla. Berliinin yö on pikemminkin prosessi kuin lineaarisesti keriytyvää aikaa – tanssilattia on yksi kokemus, hetki historiassa. “Yö klubilla kuuluu samaan sarjaan happotripin ja ilman käsiä saavutetun orgasmin kanssa. Ne ovat molemmat kokemuksia, jotka voi kokea vain kerran, sillä seuraavat kerrat ovat vääjäämättä vain ensimmäisen toisintoa, aina pelkkä muisto entisestä.”

Tapahtuman esteettömyystiedot:
Pääsisäänkäynti sijaitsee osoitteessa Lintulahdenkatu 3. Pääsisäänkäynti on rakennuksen esteetön sisäänkäynti. Lintulahdenkatu on rinteessä, joten pääsisäänkäynnin edustalla on kaltevuutta molempiin suuntiin. Pp. on rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa (katutaso). 1. kerroksessa on esteetön wc. Tarkemmat esteettömyystiedot Tekstin talon nettisivuilla.

Muita tapahtumia