Siirry pääsisältöön

Lintulahdenkatu 3, 00530 Helsinki

MA klo 16–23, TI–PE klo 12–02, LA klo 12–03

info@tekstintalo.fiInstagram | Facebook

Edellinen
Seuraava

HEO Kulta: Inner Visions

Järjestäjä
HEO
Aihe
Esitys
Tila
Päivämäärä
11.04.2024
Aika
19.30
Liput

vapaa pääsy

HEO Kulta: Inner Visions

Pohdiskelua ja maailman fiilistelyä: HEO kansanopiston musiikin opiskelijat tuovat Tekstin taloon omia biisejään sisältäen pohdiskelua mm. grooven, spoken word rapin ja folkin genreissä.

Illan esiintyjiin kuuluvat muun muassa yhtyeet Laventeliunia sekä Kultamallut sekä artistit kuten sampo?, Rosa ja edelleenjaakko.


Kultamallut

Kultamallut on folk-poppia soittava neljän hengen kokoonpano, joka kertoo tarinoita ihmisyydestä, siihen liittyvästä kipuilusta ja kauneudesta. Surumielisetkin tarinat saavat lohdullisen toiveikkaan sävyn tulkinnan ja akustisten sovitusten myötä. Kaikki kappaleet ovat kvartetin jäsenten omaa tuotantoa. Yhtyeeseen koostuu HEO:ssa tavanneista lauluntekijäopiskelijoista.

Yhtyeen jäsenet:

Aapo Hiienkoski (kitara, laulu)
Raisa Huttunen (laulu)
Jonne Perttilä (koskettimet, laulu)
Janne Sutinen (kitara, laulu)

Laventeliunia

Laventeliunia on helsinkiläinen alternative dream pop -bändi. Bändin soundi nojautuu kuulijan ympärillä leijailevaan kaikuisaan sähkökitaraan ja ilmaviin vokaaleihin. Kappaleiden pohdiskelevat sanoitukset vievät kuulijan toiseen unenomaiseen ulottuvuuteen ja syleilevään kuulomaisemaan. Bändin tuleva EP "Aika jää etsimään" on pohdintaa elämästä ja olemassa olosta. Levyn teemana on dialogi kahdesta erilaisesta maailmankatsomusta ja sen ristiriitaisuudesta. Aika jää etsimään -EP kuullaan kokonaisuudessaan Tekstin Talossa 11.4.2024. Bändiin kuuluvat MiiJa (Miia Kokkonen) ja Sami Pyylampi.Ovet klo 19.30

Esitys klo 20.00

Vapaa pääsy


Tapahtuma on osa HEOn Kultafestareita, jonka aikana opiston kulttuuri- ja taideopiskelijat näyttävät taitojaan eri tapahtumissa ja erilaisissa ympäristöissä.

Muita tapahtumia