Siirry pääsisältöön

Lintulahdenkatu 3, 00530 Helsinki

MA klo 16–23, TI–PE klo 12–02, LA klo 12–03

info@tekstintalo.fiInstagram | Facebook

Edellinen
Seuraava

Hae Tietokirjoittajakouluun!

Järjestäjä
Aihe
Kurssi
Päivämäärä
06.05.2024
Aika
09.35 – 09.35
Liput

Maksullinen kurssi

Lukuvuoden 2024–2025 kestävässä Tietokirjoittajakoulussa työstetään asiantuntijaopettajien opastuksella opiskelijoiden aineistoja ja/tai tietokirjakäsikirjoituksia sellaiseen vaiheeseen, että niitä voidaan tarjota kustantajille tai julkaista muissa kanavissa, kuten verkkojulkaisuna tai omakustanteena.

Koulutus koostuu kahdeksasta noin kuukauden välein toteutettavasta viikonlopputapaamisesta (opetus pääasiassa la–su klo 10–15) Helsingissä. Tapaamisten rungon muodostavat koulun pääopettajan vetämät työpajat, jotka tukevat opiskelijoiden tekstin tuottamisen ja työstämisen prosessia. Työpajat antavat välineitä suunnitella säännöllistä työskentelyä, elvyttää kirjoittamisen iloa ja avata kirjoittamisen lukkoja. Lukuvuoden aikana käsitellään kirjoittamisen prosessia, tavoitteiden asettamista, aikaansaamista, ajankäyttöä, kirjoittamiseen liittyviä uskomuksia ja tunteita sekä palautteen antamista ja vastaanottamista. Työpajat tarjoavat mahdollisuuden syventää ymmärrystä kirjoittamisesta ja itsestään kirjoittajana.

Lue lisää ja hae mukaan Kriittisen korkeakoulun sivuilta: https://www.kriittinenkorkeakoulu.fi/kurssitarjonta/tietokirjoittajakoulu/

Muita tapahtumia