Siirry pääsisältöön

Lintulahdenkatu 3, 00530 Helsinki

MA klo 16–23, TI–PE klo 12–02, LA klo 12–03

info@tekstintalo.fiInstagram | Facebook

Edellinen
Seuraava

Askartelukerho

Järjestäjä
Aihe
Työpaja
Tila
Päivämäärä
27.04.2024
Aika
15.00 – 18.00

HUOM! ASKARTELUKERHO ON LOPPUUNMYYTY 27.4. OSALTA. KYSELE MAHDOLLISIA PERUUTUSPAIKKOJA SÄHKÖPOSTITSE: KURSSIT(AT)NIHILINTERIT.FI

Tervetuloa askartelukerhoon Tekstin talolle! Askartelukerhossa valmistamme aseemisia ja visuaalisia runoja eri menetelmin.

Aseeminen kirjoitus on visuaalisen runouden muoto, joko korostaa sanojen merkityksen sijaan kirjoituksen fyysistä elettä tunteiden ja kokemusten välittäjänä.

Alustuksesta vastaa runoilija ja aseemisen runouden uranuurtaja Karri Kokko. Alustuksen jälkeen jokainen saa tehdä runoja valitsemillaan tavoilla. Tekemisen lomassa voimme keskustella tai vain syventyä samassa tilassa luomiseen. Mukana keskustelemassa ja teetä keittämässä on runoilija ja Nihil Interitin hallituksen sihteeri Hanna Syrjämäki.

Tilaisuus sopii kaikille, aikaisempaa kokemusta ei tarvita.

Kurssin hinta on Nihil Interitin jäsenille 20 e ja muille 25 e, sisältäen materiaalikustannukset. Paikka: Tekstin talo, Lintulahdenkatu 3, Helsinki, 4. kerroksen kirjastohuone.

Ilmoittautumiset osoitteeseen kurssit@nihilinterit.fi 20.4. mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä kerro, oletko Nihil Interitin jäsen. Mukaan mahtuu 8 osallistujaa.

HUOM! Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Voit peruuttaa varatun paikan 7 vrk ennen kurssin alkamista. Mikäli peruutusta ei ole tehty määräaikaan mennessä, veloitetaan koko kurssimaksu. Voit perua kurssipaikan sähköpostitse osoitteeseen kurssit@nihilinterit.fi.

Muita tapahtumia