Siirry pääsisältöön
Edellinen
Seuraava
Uutiset 12.05.2024

Avoin haku: Pride-viikko Tekstin talolla

Avoin haku: Pride-viikko Tekstin talolla

Tekstin talo kutsuu kulttuurintekijät ja tekstitaiteen ystävät osallistumaan Pride-viikon ohjelman luomiseen.

Kerro meille, millaista ohjelmaa haluaisit järjestää Tekstin talossa! Tapahtumat järjestetään 24.–27. kesäkuuta klo 13 ja klo 19 välillä, ja tarjolla on 45 ja 75 minuutin ohjelmaslotteja. Ohjelmaa voi toteuttaa suomeksi, englanniksi tai ruotsiksi.

Ehdotetun ohjelman tulee liittyä LGBTQIA+-yhteisöön ja tekstikulttuuriin. Määrittelemme tekstikulttuurin laveasti, ja siihen lukeutuvat mielestämme ainakin kirjallisuus, runous, kääntäminen ja tulkkaus, kritiikki, spoken word, esitystaide, elokuvat ja käsikirjoitukset sekä mihin tahansa edellä mainittuun liittyvät keskustelut ja muut tilaisuudet. Toivotamme tervetulleiksi myös kaikenlaiset hybridimuotoiset, kokeelliset ja uutta luovat tapahtumat.

Tekstin talo tarjoaa ohjelmajärjestäjien käyttöön maksutta tilat sekä tiloista löytyvän tekniikan. Ohjelmien järjestämisestä ei makseta palkkiota.

Käytössä olevat tilat ohjelmien järjestämiseen ovat Permantosali ja Kabinetti. Molemmat sijaitsevat Tekstin talon ensimmäisessä kerroksessa. 

Permantosali on esitystila, jossa on 80 hengen istuva katsomo ja lava (3 x 3m). Tilaan ja lavalle on esteetön pääsy. Tilassa on perustason äänentoisto, lavavalot sekä valkokangas ja projektori. Permantosalissa käytössä olevaan tekniikkaan voi tutustua tarkemmin täällä: Permantosalin tekniikkalista.

Kabinetti on 12 hengen kokoustila, jossa voi järjestää työpajoja ja pieniä tapahtumia. Tilassa on suuri näyttö.

Avoin haku päättyy keskiviikkona 22.5.2024 klo 23.59. Tekstin talo ilmoittaa kaikille hakijoille valinnoista viimeistään keskiviikkona 29.5.2024. 


Hae tästä:

HAKULOMAKE


Mikäli sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä tuottaja Mira Eskeliseen: mira.eskelinen@tekstintalo.fi

Tekstin talon kuvalliset esteettömyystiedot

Muita uutisia